Често задавани въпроси

Забравих си паролата. Какво да направя?

От бутона Вход на началната ни страница http://alle.bg/ можете да достъпите формата за забравена парола. С нейна помощ можете да възстановите достъпа си.

Издавате ли фактури?

Разбира се. При създаването на вашата поръчка попълнете нужните ни данни и веднага след като получим плащането ви ще ви изпратим електронна фактура. Ако имате нужда от проформа фактура преди да направите плащане, моля свържете се с нас.

Как да добавя видео клип в сайта си?

В alle.bg не можете да качите директно видео клип, който сами сте заснели. Преди да го добавите в сайта си трябва да го качите в сайт за видео споделяне. Едни от най-популярните са YouTube, vbox7 и Vimeo. След това използвайки елемента Видео можете да го добавите в сайта си.

Как да изтрия акаунта си?

Моля, прочетете тази статия.

Как да продължа работа по сайта си?

За да редактирате съдържанието на сайта си трябва да влезете в alle.bg със свoя емейл и парола. Има бутон "Вход" на началната ни страница http://alle.bg/.

Как да разбера колко човека са посетилите сайта ми?

За да виждате информация за посещенията на сайта си трябва да добавите брояч в него. Подготвили сме статия, която ще ви покаже как. Прочетете я тук.

Как да свържа собствен домейн със сайта ми?

Моля, разгледайте тази статия.

Как да се регистрирам?

Как да се свържа с екипа на alle.bg?

За момента единственият начин за връзка с екипа на alle.bg е по емейл (support@alle.bg) или лично съобщение в alle.bg. И на двете места можете да зададете всички ваши въпроси, а ние ще направим всичко възможно да получите максимално ясни отговори.

Как да сменя фона на сайта?

В alle.bg дизайна на сайта е ясно разграничен от неговото съдържание. Можете да промените фона, хедъра, футъра и тн. от настройките на дизайна.

Как да сменя шрифта и цвета на текста?

В alle.bg съдържанието и неговия изглед да ясно разграничени. Можете да промените изгледа на елементите си от настройките на дизайна.

Как мога да платя за активиране на допълнителна услуга?

Приемаме плащания по банков път, PayPal и SMS. На последната стъпка от създаването на вашата поръчка ще получите нужните ви данни. Научете повече тук.

Как така alle.bg е безплатно?

Желанието ни е направим създаването на уебсайт и неговата безпроблемна работа достъпно за всеки. Показвайки реклами в сайтовете ви и разчитайки на приходи от допълнителни услуги (които можете да активирате по желание) успяваме да покрием разходите си и да развиваме платформата.

Кога ще започне да се показва сайтът ми в Google?

По наши наблюдения след около 5-7 дни след създаването му. Научете повече тук.

Кои браузъри поддържа alle.bg?

Разработваме аlle.bg за най-популярните браузъри (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari и Internet Explorer) като поддържаме техните най-нови версии.

За Internet Explorer се поддържат версия 9 и по-новите.

Мога ли да сменя адреса на сайта си?

Адреса на сайт в alle.bg не може да се променя. Можете само да го замените със собствен домейн. Т.е. от example.alle.bg да направите example.com, example.bg и т.н.

Може ли сайт създаден в alle.bg да се премести на собствен хостинг?

Не. Инструментите за създаване на уебсайт и хостинга, който предлагаме не могат един без друг.

От какво имам нужда за да си направя сам?

Само достъп до Интернет, съвремен браузър и желание. Регистрирайте се на началната ни страница http://alle.bg/