Платена реклама

Освен безплатните начини за реклама има много услуги, които ще ви рекламират срещу заплащане. Най-важното, което трябва да съобразите е дали те покриват желаните от вас целеви групи.

1
Реклама в социалните мрежи

Социалните мрежи днес са популярни сред млади и стари, любители и професионалисти. Ето най-популярните и информация за начините, които те предлагат за платена реклама:

2
Реклама в търсачката на Google

Може би сте забелязали рекламите, които се показват при търсене в Google. Можете да платите на Google за да се показва там и реклама на вашия сайт. Тази тяхна услуга се казва Google Adwords и е достъпна на http://google.com/adwords/

3
Реклама в специализирани сайтове

Рекламата в специализираните сайтове за спорт, новини, финанси, забавление и др. обикновенно е по-скъпа, но може да доведе до по-добри резултати. Набележете сайтовете, в които искате да рекламирате и потърсете условията им за реклама и контакти за повече информация.

Най-важното когато плащате за реклама е да измервате резултатите. Само така ще знаете кои от каналите се представят по-добре във вашия случай. Така ще бъдете по-успешни при следващи инвестиции в реклама.
Освен посочените онлайн начини можете да опитате и офлайн:

1
Телевизонна и радио реклама


2
Реклама в печатни издания


3
Раздаване на флаери и визитки


и още много други начини, които виждаме всеки ден