Изтриване на сайт

Ако искате да изтриете сайта си посетете неговите настройки. Най-отдолу ще видите бутона а изтриване.
!
Всичката информация в сайта ви ще бъде изтрита без възможност за възстановяване, ако потвърдите изтриването.