Изтриване на акаунт в alle.bg

За да изтриете акаунта си в alle.bg трябва да:

1
Изтриете всички сайтове в него (от настройките на самите сайтове)


2
Изпратите писмо на support@alle.bg от емейлът, с който сте се регистрирали