Допълнителни платени услуги

По ваше желание можете да активирате някои от допълнителните ни платени услуги за своя сайт. Те се предлагат на абонаментен принцип, като минималния срок за активирането им е 1 месец.

1
Допълнително място

Безплатно разполагате с 10MB място за снимки. На цена от 2.95лв. можете да закупите +1GB място за един месец. 1GB събира около 1600 висококачествени снимки. Няма ограничение за GB-ите, които можете да закупите.

2
Без реклами

В страничната лента на сайта ви показваме реклами, които ни помагат да предлагаме alle.bg безплатно. Ако желаете можете да ги премахнете като активирате тази услуга. Цената за един месец е 3.95лв.

3
Използване на собствен домейн

При създаването на своя сайт в alle.bg вие избирате неговия домейн, който е от вида website.alle.bg. Активирайки тази услуга ще можете да смените безплатния си домейн със собствен (от вида example.bg, example.com и т.н.). Цената и за един месец е 1.45лв.

4
Без връзка към alle.bg

В долната част на сайта ви има връзка към alle.bg, която показва на посетителите на сайта ви, че той е горда част от нашата платформа. Ако правите сайтове за клиенти или просто искате да премахнете този надпис, моля активирайте тази услуга. Цената и за един месец е 0.55лв.

5
Търсачка

Ако имате много текстово съдържание в сайта си би било добре да предложите възможност за търсене на посетителите си. Активирайки тази услуга ще можете да добавите елемента Търсачка в него. Цената и за един месец е 0.55лв.
Освен допълнителните платени услуги, които можете да закупите за вашия сайт можете да закупите и собствен домейн, който да използвате в комбинация с услугата "Използване на собствен домейн".